Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.
Ulla Taalasmaa

Ulla Taalasmaa

Siviilisääty: Naimaton
Työpaikka: Talonmies, puhelinmyyjä, kauppias, yrittäjä
Näyttelijä: Maija-Liisa Peuhu

Ulla on energinen, yritteliäs ja utelias nainen. Hänellä on vahva, mutta mustavalkoinen käsitys oikeasta ja väärästä. Ulla onkin usein toisten asioihin sekaantuva juoruaja. Pohjimmiltaan Ulla ei tahdo pahaa, hän ei vain osaa pitää suutaan supussa. Ullan uteliaisuus onkin suututtanut monet Pihlajakadun asukkaat, mutta toisaalta Ulla osaa olla lojaali ystävä. Ulla elämän keskipiste on perhe ja erityisesti lapset. Esikoispoika Kari on Ullan sokea piste. Ulla antaa aina anteeksi Karin tekemät virheet.

Suosituimmat videot henkilöstä Ulla

Ei videoita.

Henkilön Ulla kohokohdat


Ladataan videota...

Ulla ja Gunnar

Muokattu (Lisätty )

Yksinäisyydestä kärsivä Ulla Taalasmaa päättää järjestää kauppakeskuksessa senioreiden juttupiirin siinä toivossa, että löytäisi samankaltaisessa tilanteessa ja elämänvaiheessa olevia ystäviä ja voisi samalla auttaa muita. Juttupiiriin ei kuitenkaan tule ketään muuta kuin Gunnar Mustavaara. Ensin Ulla pettyy, mutta ilahtuukin lopulta, kun tulee Gunnarin kanssa loistavasti juttuun.

Kaksikko käy myöhemmin syömässä ja Gunnar antaa Ullalle puhelinnumeronsa. Ulla pettyy, kun numero onkin väärä. Hän kuitenkin päättää olla luovuttamatta ja etsii Gunnaria kauppakeskukselta. Lopulta kaksikko löytää toisensa ja käy ilmi, että Gunnar kirjoitti puhelinnumeron väärin vahingossa. Kaksikko alkaa tapailla toisiaan ja paljastuu, että Gunnar on Mustavaarojen siskosten, Monican ja Camillan isä. Hän ei kuitenkaan kerro Ullalle, että sairastaa Alzheimerin tautia ja on edelleen naimisissa Dahlia Mustavaaran kanssa. Ulla loukkaantuu verisesti asioiden tullessa ilmi ja pari eroaa.

Gunnar saa vakuutettua Ullalle salailunsa johtuneen hyvistä aikeista ja pari palaa takaisin yhteen. Asioita mutkistaa lisää Tale Taalasmaan ja Sanni Pohjosen pojan Ilja Taalasmaan katoaminen, joka tapahtuu Gunnarin vahtiessa lasta. Gunnar syyttää itseään ja uskoo, ettei kaappausta olisi tapahtunut, jos hän olisi ollut täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Myöhemmin Ilja löytyy elävänä ja kaikki päättyy hyvin. Gunnar ja Ulla jatkavat seurusteluaan onnellisina, kunnes näiden kihlautuessa Dahlia päättää estää heidän häänsä.Ladataan videota...

Ullan paluu

Muokattu (Lisätty )

Kun Seppo Taalasmaa poistuu Pihlajakadulta, Ulla palaa takaisin pitääkseen lapsenlastaan Onni Taalasmaata silmällä. Ulla huomaa kuitenkin Talen olevan oikein fiksu poika ja pärjäävän hyvin, joten Ulla palaa takaisin Malagaan. Ulla oleskelee Malagassa ja törmää siellä myös tuttuihin, nimittäin Joonatan Sieviseen, joka on karkumatkalla. Ulla palaa jälleen Pihlajakadulle katsomaan nuoria, ja törmää ensi töikseen Lasse Sieviseen pizzakuljettajana. Ulla jatkaa samalla vauhdilla kuin aina ennenkin muiden asioihin tuppautumista, ja onnistuu sekoittamaan niin Karin rakkauselämää kuin puuttumaan uteliaisuuttaan Talen, Sannin ja Jannen välisiin suhteisiin.


Ladataan videota...

Ulla muuttaa Espanjaan

Muokattu (Lisätty )

Ulla palaa takaisin Pihlajakadulle työasioissa, sillä hän omistaa puolet Talotaikureista, ja Seppo on kiinnostunut Ullan osuudesta. Ullaa on kuitenkin alkanut janottaa vanha suola, ja hän yrittää saada Seppoa ja Helena Kuulaa eroamaan. Ulla liittoutuu Isabella Holmin kanssa ja yrittää sabotoida häät laittamalla kuohuviiniin rauhoittavia, jotka aiheuttaisivat sekavan olotilan. Jiri Viitamäki kuulee suunnitelmista ja juottaa vaivihkaa Ullalle ja Isabellalle terästettyä viiniä. Tokkurainen Ulla nolaa itsensä hääjuhlissa totaalisesti ja muuttaa häpeissään Espanjaan.


Ladataan videota...

Pihlajakadun uusi huoltoyhtiö: Talotaikurit

Muokattu (Lisätty )

Aluksi Ulla ja Seppo Taalasmaa toimivat Pihlajakadulla talonmiehinä. Taloyhtiö päättää kuitenkin palkata ulkopuolisen huoltofirman hoitamaan kiinteistöjä. Ulla ja Seppo ahdistuvat, sillä tämä tarkoittaa, ettei heillä ole enää töitä. Kari saa idean perustaa Taalasbiilin rippeistä uuden huoltoyhtiön, Talotaikurit. Valitettavasti papereihin pääsee lipsahtamaan kirjoitusvirhe ja toimitusjohtaja onkin Karita Alasmaa.

Onni onnettomuudessa, puheenjohtaja Markus Ekholm ei tajua Taalasmaiden olevan Talotaikureiden takana, joten heidät valitaan uudeksi huoltoyhtiöksi. Näin Taalasmaat saavat pidettyä intohimotyöpaikkansa. Ulla kokee, ettei miehistä ole yhtiön toimitusjohtajaksi, joten hän itse menee Mikkeliin johtamiskursseille ja palaa täysin oppineena - sekä julistaa itsensä toimitusjohtajaksi. Myöhemmin Ulla ja Seppo kaipaavat uusia tuulia ja vaihtavat Ismon kanssa töitä päikseen. Ulla ja Seppo alkavat pyörittää kauppaa ja Ismo astuu huoltoyhtiön saappaisiin.Ladataan videota...

Legendaarinen parivaljakko: Ulla ja Seppo

Muokattu (Lisätty )

Seppo ja Ulla ovat olleet kolmekymmentä vuotta onnellisesti naimisissa. Seppo on toiminut Pihlajakatu 23:n talonmiehinä pitkän aikaa ja heidän liittonsa on kestänyt työttömäksi ja melkein häädetyksi joutumisen ja nähnyt parin uuden nousun Talotaikurit-huoltofirman perustamisen myötä.

Ongelmia kuitenkin tulee, kun Sepolle paljastuu ikivanha salaisuus, jota Ulla on piilotellut. Sepon tytär Elina ei ollutkaan Sepon tytär, vaan pitkä aikaisen ystävän Martti Viljasen. Seppo oli kuvitellut Ullan tavanneen Martin vasta hänen kauttaan, mutta Ullalla ja Martilla olikin ollut suhde jo aiemmin ja pari oli mennyt kihloihin asti. Martin suku ei kuitenkaan ollut hyväksynyt Ullan rahvaanomaisuutta ja pari oli eronnut. Ja niin erosivat Seppo ja Ullakin, tämän tiedon myötä.

Ajan mittaan Seppo ja Ulla ajautuvat takaisin yhteen ja Seppo jopa kosii Ullaa, mutta nainen ei ole päässyt yli lyhyestä suhteesta, joka hänellä oli ollut eron aikana Yrjö Merilän kanssa. Suhde oli päättynyt iäkkään Yrjön kuolemaan, mutta Ulla ei ole varma rakastaako enää Seppoa. Lopulta Ulla tulee siihen tulokseen, että rakastaa miestä edelleen, mutta Seppo ei halua enää Ullaa. Hän ei tahdo olla "kakkonen" ja purkaa kihlauksen. Pian tämän jälkeen, Ullan ja Maaritin "Johan sopan keitin" -kirjan julkaisemistilaisuudessa, Ulla kosii Seppoa, mutta mies kieltäytyy. Nöyryytetty Ulla lähtee siskonsa luo Kankaanpäähän.


Uutisia henkilöstä Ulla

Ei uutisia.