Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.
Camilla Mustavaara

Camilla Mustavaara

Siviilisääty: Naimaton
Työpaikka: Yrittäjä; Mustavaaran perheyritys, Klub Geeli, Kentauri, Amanda
Näyttelijä: Nora Rinne

Camilla on älykäs ja itsevarma nainen, jonka tapoihin ei kuulu pyydellä anteeksi. Hän on johtajaluonne, joka osaa käskyttää ja organisoida, mutta saada myös asioita aikaan itse. Ja kun Camilla haluaa saada jotain aikaan, hän ei kaihda koviakaan otteita tavoitteidensa saavuttamiseksi. Camilla on loistava luomaan kontakteja ja verkostoja ja tunteekin kaikki tuntemisen arvoiset ihmiset. Se on kuitenkin vain yksi osa hänen yrittäjän luonnettaan, sillä hänellä on myös pettämätön, luontainen bisnesvaisto. Camilla ei tee juuri koskaan virheitä ja on ylpeä saavutuksistaan. Hän ei myöskään jaksa tyhmyyttä, eikä tyhmiä ihmisiä ja antaa sen kuulua, viljellen puheessaan runsaasti sarkasmia. Tämä kaikki saattaa saada Camillan vaikuttamaan viileältä ja etäiseltä, mikä onkin osaksi totta, mutta on olemassa myös asioita, joista jopa Camilla välittää.

Suosituimmat videot henkilöstä Camilla

Ei videoita.

Henkilön Camilla kohokohdat


Ladataan videota...

Camilla ja Sebastian yrittävät seurustella

Muokattu (Lisätty )

Monica Mustavaara on eronnut Sebastian Vuorelasta lopullisesti, sillä mies on pettänyt Monicaa ja saattanut Marianna Kurjen, Monican entisen ystävän, raskaaksi. Camilla tietää, että hänen pitäisi vihata Sebastiania sen takia, mitä tämä teki hänen siskolleen, mutta siitäkin huolimatta Camilla tuntee mieheen vetoa. Myös Sebastian on aina tuntenut vetoa Camillaan.

Kaksikko päätyykin harrastamaan hississä spontaania seksiä. Camilla pelästyy, kun he ovat jäädä touhustaan kiinni Monicalle, mutta kaksikko pelastuu tilanteesta täpärästi. Myöhemmin kaksikko harrastaa uudelleen seksiä, tällä kertaa Camillan ja Monican majatalohuoneessa. He ovat jälleen jäädä kiinni, mutta pelastuvat taas.

Camilla vihaa juonittelevana hulluna pitämäänsä Mariannaa, jonka uskoo jotenkin vedättävän Sebastiania. Todellisuudessa Mariannan raskaus onkin mennyt kesken ja tämä vain esittää odottavansa lasta. Marianna heittäytyy alas majatalon portaista ja väittää Camillan tönäisseen hänet ja rytäkässä menettäneensä vauvansa. Sebastian päätyy kuitenkin uskomaan Camillaa, joka vakuuttaa Mariannan hypänneen. Camillan ja Sebastianin välit lämpenevät entisestään ja nämä päätyvät jälleen majatalohuoneeseen harrastamaan seksiä. Tällä kertaa he jäävät kiinni Monicalle ja Camilla tunnustaa heidän harrastaneen seksiä jo kauan. Monica suuttuu ja Camilla yrittää pyytää anteeksi.

Petetyksi itsensä tunteva Monica vaatii anteeksiannon ehtona Camillaa myymään majatalon puolikkaansa. Näin Monica pyytää siskoaan käytännössä valitsemaan hänet tai Sebastianin. Monican tyrmistykseksi Camilla valitsee Sebastianin ja niin siskojen välit menevät poikki. Myös Gunnar suuttuu Camillalle. Camilla ja Sebastian alkavat seurustella. Seurustelu sujuu kuitenkin hieman nihkeästi ja Camilla alkaa ihmetellä, miksi valitsi Sebastianin. Kun mies ehdottaa yhteenmuuttoa, päättää Camilla kieltäytyä. Sebastian arvaa syyn olevan poikansa Oliver Vuorela ja Camilla myöntää, ettei tule toimeen lasten kanssa. Parin suhde päättyy siihen.

Camilla kertoo Monicalle jättäneensä Sebastianin ja siskokset saavat orastavan sovun aikaan. He ottavat juhlan kunniaksi viiniä ja käyvät pienessä nousuhumalassa haukkumassa Sebastianin ja vakuuttavat tälle, ettei kumpikaan heistä enää koskaan seurustele tämän kanssa. Aamulla molempia kaduttaa, mutta kumpikaan ei kehtaa sanoa mitään. Kun Camilla myöhemmin kertoo, että haluaa jutella, tulkitsee Monica siskonsa pyörtävän päätöksensä ja suuttuu. Camilla kuitenkin korjaa halunneensa kertoa, että aikoo pysyä päätöksessään. Siskokset tekevät sovun.Ladataan videota...

Camilla on palkannut Seireenin murhaamaan Heikki Pohjosen

Muokattu (Lisätty )

Linda kertoo poliisin epäonnistuneen löytämään palkkamurhaaja Seireenin ja myöntää, ettei tätä todennäköisesti saada koskaan kiinni. Todellisuudessa Seireeni on edelleen Helsingissä ja tapaa puistossa Camillan. Käy ilmi, että Camilla tuntee Seireenin ja on palkannut tämän murhaamaan Heikki Pohjosen kostoksi siitä, että tämä raiskasi hänen siskonsa Monican. Seireeni poistuu, vieden Camillan salaisuuden mukanaan.


Ladataan videota...

Camilla lahjoo Lindan jättämään Monican murhatutkimusten ulkopuolelle

Muokattu (Lisätty )

Camilla on kuullut, että poliisi pitää hänen siskoaan Monicaa pääepäiltynä Heikki Pohjosen murhaan. Hän palaa Helsinkiin ja lahjoo/kiristää tutkinnan johtajan, ylikonstaapeli Linda Eerikäisen, jättämään Monica tutkinnan ulkopuolelle. Monica ilahtuu Camillan paluusta, mutta tyrmistyy myöhemmin, kun vastaa Camillan puhelimeen ja soittaja on Linda, joka haluaa puhua tutkinnasta. Monica käsittää, että Camilla uskoo hänen tappaneen Heikin. Camilla kieltää ja selittää palanneensa Suomeen, koska halusi auttaa siskoaan. Monica pelkää Camillan vain pahentaneen hänen tilannettaan ja jää vihaiseksi. Monica kuitenkin helpottuu, kun Linda tulee vähän ajan päästä vierailulle ja kertoo, ettei Monica ole enää epäiltynä.


Ladataan videota...

Camilla lähtee omista häistään helikopterilla

Muokattu (Lisätty )

Camilla rakastuu entisen miesystävänsä Daniel Ojalan pikkuveljeen, Ken Ojalaan. Ken on huomattavasti Camillaa nuorempi, eivätkä kaksikon välit ole aina olleet kovin ruusuiset. Siitä huolimatta myös mies tuntee samoin kuin Camilla ja jokseenkin epätodennäköinen suhde saa alkunsa. Suhde on kuitenkin vaikea, sillä Camilla joutuu selvittelemään ajatuksiaan sen osalta useampaan otteeseen. Camilla kieltäytyykin Kenin kosinnasta, mutta tulee toisiin ajatuksiin ja lopulta pyytää itse miestä naimisiin. Pari on onnellinen, kunnes juuri ennen hääpäivää Laura Kiviranta kertoo ystävälleen Camillalle, että Ken on pettänyt tätä entisen tyttöystävänsä Aamu Korhosen kanssa. Camilla ei peru häitä ja esittää, että kaikki olisi hyvin, vaikka asia kiusaakin häntä koko ajan. Alttarilla, kun pappi kysyy "tahtooko" Camilla, tämä kuitenkin vastaa, ettei tahdo. Camilla jättää Kenin alttarille ja poistuu häämekkonsa väriin sopivalla punaisella helikopterilla, joka oli tarkoitettu parin häämatkaa varten.


Uutisia henkilöstä Camilla

Ei uutisia.