Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.
Aki Nikkinen

Aki Nikkinen

Siviilisääty: Naimaton
Työpaikka: Viininmaahantuoja, yrittäjä Barbaarissa
Näyttelijä: Sami Uotila

Aki Nikkinen on häikäilemätön bisnesmies, joka on tottunut saamaan haluamansa - keinoja kaihtamatta. Kiristys, uhkailu ja lahjonta ovat Akille vain työkaluja, joilla menestyä työelämässä. Akilla on heikko omatunto eikä hän ole kovin lojaali. Mies on kuitenkin mestari hurmaamaan kaikki puolelleen ja siksi Akiin on vaarallista luottaa.

Suosituimmat videot henkilöstä Aki

Ei videoita.

Henkilön Aki kohokohdat


Ladataan videota...

Äidin paluu

Muokattu (Lisätty )

Siinä vaiheessa kun Aki Nikkinen menettää bisneksensä, hän ei kaihda käyttää keinoja. Aki on menettänyt Vinottaren tyttärelleen Alissa Mustavaaralle ja päättää kiristää asianajaja Monica Mustavaaraa etsimään jonkinlaisen porsaanreiän saadakseen yrityksen takaisin omiin nimiinsä.

Monicaa ahdistaa suostua entisen miehensä vaatimuksiin, mutta samalla hän tietää, että Aki pystyy halutessaan paljastamaan hänestä herkkäluontoisia asioita kaikkien tietoon. Monica puhuu asiasta äidilleen Dahlia Mustavaaralle, joka päättää lähteä Akin leikkeihin mukaan.

Dahlia käskee Akia jättämään tyttärensä rauhaan ja antaa tälle vastapalkaksi jotain, mitä Aki ei ollut edes tiennyt kaivanneensa - äitinsä Salme Hämäläisen yhteystiedot. Aki ei ole varma voiko kuitenkaan kohdata äitiään, mutta törmää tähän sattumalta sairaalassa. Aki livahtaa Salmen huoneeseen ja yrittää tukehduttaa tämän tyynyllä. Kalle Laitela keskeyttää Akin aikeet ja Aki pidätetään.

Aki pääsee kuitenkin vapaaksi Salmen vaatimuksesta. Aki ei ole varma, haluaako nähdä enää ikinä äitiään, mutta lopulta he kohtaavat. Aki syyttää Salmea lapsuutensa pilaamisesta, sillä Akia on hyväksikäytetty lapsena Salmen miesystävän toimesta.Ladataan videota...

Akin ja Helena Kuulan suhde päättyy lähes kuolemaan

Muokattu (Lisätty )

Akin palattua takaisin Pihlajakadulle Aki iskee silmänsä Helena Kuulaan. Akin kanssa yhä naimisissa oleva Monica Mustavaara eroaa lopullisesti Akista saatuaan tietää tämän ja Helenan yhteisestä yöstä. Helena ihastuu hiljalleen entistä enemmän Akiin, tietämättä, että Aki vain häikäilemättömästi käyttää Helenaa hyväksi bisnesten takia.

Aki kihlaa Helenan ja pari menee naimisiin, jolloin Helenasta tulee Helena Kuula-Nikkinen. Helena yrittää saada Akin allekirjoittamaan avioehtosopimuksen, mutta todellisuudessa Aki saa keplotettua Helenan allekirjoittamaan paperit, joilla Majatalo Amandan omistajuus siirtyy Akille. Helena saa tietää huijauksesta ja päättää kostaa.

Aki osoittautuu hieman ovelammaksi ja Helena pidätetään, sillä Aki on lavastanut hänet syylliseksi väärennettyjen rahojen hallussapidosta. Kun Helena vapautetaan, hänellä on jo miljoonittain syitä tuhota Aki lopullisesti, mutta Aki onnistuu hurmaamaan Helenan aina vain uudelleen. Helena taipuu uskomaan sokeasti Akin rakkauteen.

Helena kuulee lopulta, miten Aki ilkkuu tyttärelleen Alissa Nikkiselle kaiken todella olleen huijausta. Helena päättää hakea päättäväisenä Amandan osuuttaan takaisin ja sanojensa takeeksi Helenalla on mukanaan ase. Aki myöntää, ettei ole koskaan todella rakastanut Helenaa. Helena raivostuu niin, että ampuu Akin siihen paikkaan ja lähtee pysyvästi Pihlajakadulta pakomatkalle. Aki joutuu kriittiseen tilaan ja joutuu harjoittelemaan kävelyn täysin uudestaan.


Ladataan videota...

Aki palaa Pihlajakadulle

Muokattu (Lisätty )

Aki palaa monien vuosien jälkeen takaisin Pihlajakadulle vainoamaan vaimoaan Monica Mustavaaraa, jonka kanssa on mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Monica yrittää ottaa eron Akista, mutta Aki kiristää tätä toisin. Lopulta Aki on valmis päästämään Monicasta irti, mutta Monica on lämmennyt jälleen Akille eikä avioeroa synny. Niin kutsuttua onnea ei kuitenkaan kauan kestä, sillä Monica saa tietää Akin pettäneen tätä Helena Kuulan kanssa. Monica ja Aki eroavat lopullisesti.


Ladataan videota...

Aki luulee tappaneensa Markus Ekholmin ja poistuu rahtilaivan mukana pois Helsingistä

Muokattu (Lisätty )

Eerik Ekholm kuolee pian sen jälkeen, kun Aki Nikkinen on saanut kuulla Eerikin olevan hänen isänsä ja sitä kautta Markus Ekholmin velipuolensa. Aki jää perinnöttömäksi, sillä Eerik ei koskaan ehtinyt tunnustaa aviotonta poikaa omakseen. Riidat Markuksen kanssa ajavat Akia seuraavan suunnitelman pariin: Karin Ekholmin, Eerikin lesken, liehittelemiseen ja sitä kautta omaisuuden varastamiseen.

Aki onnistuu suunnitelmassaan ja on aikeissa astua vihille Karinin kanssa, kun Markus tulee paikalle ja kertoo Karinille totuuden. Kaiken menettänyt Aki raivostuu Markukselle ja veljekset ajautuvat nopeasti fyysiseen tappeluun. Ote Markuksesta lipsahtaa ja tämä putoaa kalliolta. Aki järkyttyy, sillä kokee tappaneensa oman veljensä. Aki myy Barbaarin markalla Elina Taalasmaalle ja pakkaa tavaransa. Todellisuudessa Markus selviää ruhjeilla, mutta siinä vaiheessa Aki on jo kaukana Suomesta.Ladataan videota...

Aki saa kuulla totuuden oikeasta isästään ja velipuolestaan

Muokattu (Lisätty )

Aki Nikkinen ja Markus Ekholm ovat olleet hyviä ystäviä jo pitkään, ja pienistä kärhämistä huolimatta miehet ovat aina pitäneet toistensa puolia. Markus huolestuu, kun hänen isänsä Eerik Ekholm sairastuu idiopaattiseen aplastiseen anemiaan. Tilanne on vakava ja hänelle yritetään tehdä luuydinsiirto. Markuksen luuydin ei ole sopiva, mutta Markus tietää, että Eerikillä on vielä yksi poika. Markus on juonikas ja pyytää pihlajakatulaisia luovuttamaan luuydintä, mukaan lukien Akia. Aki ei kuitenkaan ole kiinnostunut auttamaan, sillä Eerik vei häneltä Jenni Vainionkin. Markus kiristää Akia auttamaan, mikä saa Akin vain ärsyyntymään entisestään Markuksen pakkomielteestä.

Aki tapaa Eerikin sairaalassa ja saa kuulla tältä saman, minkä Markus on tälle paljastanut - Eerikillä on poika, joka ei edes tiedä isästään. Aki alkaa ynnäillä asioita yhteen ja tajuaa olevansa Eerikin poika. Aki toivoo, että Markus kertoisi hänelle totuuden, mutta Markus pysyy vaiti. Aki saa kuulla rintaperillisen oikeuksista, joten keksii tehdä diilin Eerikille: hän luovuttaa ydintä, jos Eerik tunnustaa hänet pojakseen. Eerik suostuu diiliin, mutta aikoo luovuttaa sopimuksen vasta kun luuydinsiirto on tehty, mikä saa Akin epäileväiseksi. Aki paljastaa Markukselle tietävänsä totuuden heidän veljeydestään, ja kaksikko ajautuu myrskyisään riitaan. Lopulta Aki päättää pelastaa isänsä, mutta Akin luuydinluovutus ei ehdi pelastamaan Eerikiä. Aki menettää isänsä, jota hänellä ei koskaan ollutkaan.


Ladataan videota...

Pihlajakatulaisten suosikkikahvila Barbaari avaa ovensa

Muokattu (Lisätty )

Aki Nikkinen on ollut bisnesmies jo nuoresta pitäen, vaikka hänet onkin tunnettu paremmin enemmän tai hämäristä bisneksistään. Aki päättää perustaa parhaan ystävänsä Markus Ekholmin kanssa Barbaarin, jota vastustelevat aluksi mm. Laura Kiviranta sekä Ismo Laitela. Aki ja Markus pääsevät vaikeuksien kautta voittoon ja saavat kahvilan onnistetusti. Myöhemmin Elina Taalasmaa ostaa kahvilan pois vaivaisella markalla. Kuppila päätyy lopulta Ken Ojalalle, joka vaihtaa nimen Kentauriksi.


Uutisia henkilöstä Aki

Ei uutisia.