Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.
Aaro Vaalanne

Aaro Vaalanne

Siviilisääty: Naimaton
Työpaikka: Poliisi, yksityisetsivä, pappi
Näyttelijä: Teemu Lehtilä

Aaro on häikäilemätön ja ilkeä oman hyödyn tavoittelija. Hän kärsii narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, mikä tarkoittaa, että kaikki hänen ympärillään olevat saavat kärsiä myös. Kun Aaro päättää haluta jotain, ei hän anna minkään olla tiellään. Muut ihmiset Aaro näkee pelkkinä hyödykkeinä, jotka ovat maailmassa häntä varten ja joita manipuloimalla hän voi saavuttaa tavoitteensa. Kun Aaron ilkeyteen lisätään vielä pirullinen älykkyys, on melkoinen kiusankappale valmis.

Suosituimmat videot henkilöstä Aaro

Ei videoita.

Henkilön Aaro kohokohdat


Ladataan videota...

Aaro paljastuu Lindan isäksi ja aiheuttaa Antonin kuoleman

Muokattu (Lisätty )

Kari Taalasmaa ja Linda Eerikäinen ovat menossa naimisiin. Pari on onnellinen ja molemmat ovat varmoja siitä, että mikään ei voi pilata heidän päiväänsä. He ovat kuitenkin väärässä, sillä vihkipappi paljastuu Aaro Vaalanteeksi.

Kari tyrmistyy vielä enemmän, kun saa tietää tuon syvästi vihaamansa miehen olevan Lindan isä. Aaro vakuuttaa olevansa muuttunut mies. Hän kertoo ymmärtäneensä vankilassa aiempien tekojensa olleen väärin ja tulleensa uskoon. Nyt Aaro on tullut takaisin, koska haluaa lähentyä tyttärensä Lindan kanssa.

Linda ei kuitenkaan innostu ajatuksesta ja kaikista Aaron yrityksistä huolimatta sopu jää saavuttamatta. Aaro ei näe itsessään vikaa ja syyttää kaikesta Karia. Aaro päättää erottaa Lindan ja Karin, sillä Karin vaikutus hänen tyttäreensä on selvästi myrkyllinen. Aaro käyttää vakoojanaan Antonia, Lindan velipuolta, joka saakin selville, että Karin ja Lindan lapset seurustelevat salaa.

Kaikesta huolimatta Aaro ei saa Lindaa ja Karia erilleen. Niinpä hän päättää, että Jumala tahtoo Karin kuolevan. Aaro laittaa Antonin virittämään Karille ansan korjaamolle. Anton tekee työtä käskettyä, mutta tulee myöhemmin katumapäälle. Hän menee purkamaan ansaa, mutta epäonnistuu ja kuolee itse.Ladataan videota...

Aaro antautuu poliisille

Muokattu (Lisätty )

Severi löytää Aaron mielisairaalasta, jossa mies on katatonisessa tilassa. Severin läsnäolo saa Aaron virkoamaan ja pojan avulla hän pakenee laitoksesta. Aaro lupaa taas olla isä Severille ja ilmoittaa kaksikon lähtevän Ruotsiin, sillä muuten he eivät saisi olla Sievisiltä rauhassa.

Severi on lähteä Aaron mukaan, mutta tulee katumapäälle. Hän palaa Lassen ja Paulan luo. Aaro ymmärtää, ettei Severiä voi viedä pois perheensä luota ja hän päättää yrittää vedota Lasseen, että tämä antaisi hänen tavata Severiä. Aaron yritys tyssää alkuunsa, sillä Lasse hakee haulikon.

Aaro tajuaa, ettei saa Lassea muuttamaan mieltään koskaan. Niinpä Aaro päättää antautua poliisille ja mennä vankilaan hyvittämään tekonsa. Aaron pidätyksestä kuullessaan Severi syyttää Lassea tapahtuneesta.

Lasse ja Severi menevät vankilaan katsomaan Aaroa, joka selittää Severille, ettei Lasse ole tehnyt mitään väärää ja päätöksen olleen hänen omansa.


Ladataan videota...

Severin kidnappaus

Muokattu (Lisätty )

Aaron äiti Anni Vatanen pettyy, kun Lasse ja Paula eivät anna hänen viettää aikaa Severin kanssa. Niinpä Anni pitää poikaan yhteyttä tekstiviesteillä ja huokuttelee tämän lähtemään kanssaan salaa retkelle. Severi kertoo vanhemmilleen menevänsä yöksi ystävänsä Petterin luo. Valhe kuitenkin paljastuu, kun Joonatan vastaa Severin kotiin jättämään puhelimeen. Soittaja on Petteri, joka ei tiedä yökyläilystä mitään.

Joonatan katsoo Severin tekstiviestit ja tajuaa Severin olevan Annin kanssa. Lasse ja Paula lähtevät autolla Annin perään. He löytävät Annin ja tämän kyydissä olevan Severin. Anni ei kuitenkaan pysähdy ja Sieviset ryhtyvät takaa-ajoon. Hurjastelu päättyy onnettomuuteen, kun Anni menettää autonsa hallinnan ja ajaa sillalta jokeen.

Sieviset törmäävät työmaarojuun ja menettävät tajuntansa. Sillä aikaa Aaro käy sukeltamassa niin ikään tajuttoman Severin autosta ja vie tämän piilopirtilleen. Severin herätessä käy ilmi, että poika kärsii lievästä muistinmenetyksestä. Aaro uskottelee Severille olevansa tämän oikea isä. Myöhemmin Severi näkee televisiossa Paulan, joka etsii poikaansa ja muistaa tämän olevan hänen äitinsä. Severi yrittää karata, mutta Aaro onnistuu estämään tämän aikeet.

Severin koti-ikävän katseleminen saa Annin omantunnon kolkuttamaan ja hän hakee Paulan salaa Aarolta. Aaro kuitenkin tulee paikalle ja näkee Paulan. Hän kiristää naista olemaan hiljaa heidän olinpaikastaan, tai ei enää koskaan näe poikaansa. Paula ei voi kuin poistua. Aaro päättää paljastumisensa takia viedä Severin Ruotsiin. Hänen pakomatkansa kuitenkin tyssää lyhyeen, kun Anni ilmiantaa hänet poliisille. Lasse ja Paula saavat vihdoin Severin takaisin kotiin.


Ladataan videota...

Aaro putoaa parvekkeelta

Muokattu (Lisätty )

Aaro kaappaa veljensä Eeron ja lukitsee tämän parakkiin. Aaro varastaa veljensä identiteetin ja palaa Pihlajakadulle esiintyen Eerona. Eeron tyttöystävä Jenni Vainio alkaa kuitenkin epäillä jotain outoa olevan tekeillä, joten Aaro eroaa Jennistä. Hän onnistuu myös hälventämään Jennin epäilykset.

Aaro aloittaa suhteen Laura Kivirannan kanssa ja parin juttu eteneekin vauhdilla. Aaro kosii naista ja tämä suostuu. Lauran tytär Oona on kuitenkin epäileväinen. Hän saa Jennin apurikseen ja kaksikko alkaa varjostaa Aaroa. Jenni ei saa mitään selville, mutta Oona näkee, kun Aaro ottaa autonsa tavaratilasta pistoolin. Oona kertoo Nikolle, mutta tämä ei usko tytön teorioihin.

Hääpäivän aamuna Oona vie häätavaralaatikoita Aaron autolle ja näkee tavaratilassa Aaron pistoolin. Juuri silloin Aaro tulee paikalle ja Oona piiloutuu takakonttiin. Hän tyhjentää aseen ammuksista. Aaro ajaa parakille, eikä huomaa Oonaa. Oona pelastaa Eeron ja soittaa Jennin ja Nikon hakemaan heidät. Ryhmä menee hääpaikkana toimivalle kartanolle ja kaikki vieraat tajuavat, mitä Aaro on tehnyt.

Samaan aikaa Aaro on hääsviitissä Lauran kanssa. Aaron hiuslisäke irtoaa ja Laura tajuaa mistä on kyse. Hän kolkkaa Aaron. Aaro virkoaa, mutta myös Paula tulee huoneeseen. Aaro yrittää ampua Paulan, mutta Oona on tyhjentänyt hänen aseensa. Laura ja Paula työntävät Aaron parvekkeelta alas. Aaro todetaan kuolleeksi, joskin virheellisesti, kuten myöhemmin käy ilmi.Ladataan videota...

Aaro etsii Katjan Karin laskuun

Muokattu (Lisätty )

Mielenterveysongelmista kärsivä Katja Vainio on lähtenyt omille teilleen. Kari Taalasmaa huolestuu Katjasta, muttei löydä tätä omin voimin, joten hän päättää palkata hommaan yksityisetsivän. Yksityisetsivä on Aaro Vaalanne, entinen poliisi, jonka nimi oli alunperin Arto Vanala.

Aaro pyytää paria tuttua tekemään hakuja ja pystyykin pian antamaan Karille tietoja Katjasta. Aaron vihjeen perusteella Kari löytää Katjan Suomenlinnasta, jonne nainen on mennyt keräilemään ajatuksiaan.


Uutisia henkilöstä Aaro

Ei uutisia.