Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Vihdoinkin oma sivusto faneille! Salatutelämät.fi kertoo kaiken Salkkareista

Julkaistu:

salkkarit (1)

Suomen pitkäikäisin draamasarja saa vihdoin omat viralliset sivunsa. Tapahtumarikkaan sarjan tapahtumat, suhdekuviot ja juonipaljastukset ovat nyt katsottavissa ja luettavissa uudella salatutelämät.fi -sivustolla.

Perhesarjojen kiistaton ja kiitetty ykkönen Salatut elämät on suuren suomalaisyleisön viihdyttäjä vuodesta toiseen. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Uusi Salatut elämät -sivusto tarjoaa sekä nykyisille Salkkarit-faneille että niille, jotka haluavat palata sarjan pariin, valtavan tietopaketin sarjan tapahtumista ja henkilöistä.

Uuden sivuston ytimenä ovat erilaiset suhdepuut, joista ilmenevät hahmojen ystävyyssuhteet, vihamiehet, petikumppanit, perhesuhteet sekä merkittävimmät käänteet muutaman viime vuoden ajalta. Tarjolla on myös videomateriaalia sekä tuoreet juonipaljastukset ja Salkkarit-artikkeleita.

Salatutelämät.fi-sivusto päivittyy ja kehittyy jatkuvasti, käyttäjät voivat myös itse halutessaan tarjota päivitystoiveita ja ideoita.

– Salatutelämät.fi -sivusto on osa tv-sarjaa, sillä se seuraa tarkasti mitä sarjassa tapahtuu. Sivusto on kehitetty yhdessä Salkkarit-fanien kanssa. Kehitystyö toteutettiin Futuricen ja Fremantlen kanssa design thinking -metodilla ja faneja haastateltiin, jotta sivustosta saataisiin mahdollisimman toimiva, kertoo MTV:n Aleksi Leinonen, joka on vastannut sivuston kehityksestä.

– Salkkareita on tehty pian 19 vuoden ajan ja todelliset fanit tietävät sarjasta uskomattoman paljon. Fanit voivatkin vaikuttaa sivustoon ilmoittamalla esim. henkilöhahmojen suhteisiin liittyvistä muutoksista tai puutteista suoraan sivuilla. Näin teemme sisältöä yhdessä. Kehitystyö jatkuu edelleen ja lisäämme uusia ominaisuuksia pikku hiljaa, Leinonen jatkaa.

Ladataan videota...

Tutustu sivustoon tästä: salatutelämät.fi

Salatut elämät MTV3-kanavalla ja Katsomossa arkisin klo 19.30. 

Lue myös