Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Salkkareissa hurjia juonenkäänteitä – Aki yritetään tappaa!

Julkaistu:

Ladataan videota...

Salatuissa elämissä on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Katso videolta artikkelin yltä, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Pietari ja Peppi häkeltyvät Taigan käskiessä Pietaria poistumaan. Taiga ilmoittaa haluavansa nähdä isänsä, ei Pietaria. Turhautunut Pietari yrittää kaikkensa, mutta joutuu pettymään pahemman kerran ja onnistuu suututtamaan myös Pepin.

3395 02 peppi taiga

Kalle kertoo Magnuksen testitulosten olevan hyvällä mallilla, ja antaa perheelle luvan kotiutua sairaalalta seuraavana päivänä. Kotiutumispäivänä Magnuksen tila kuitenkin heikkenee yllättäen ja paljastuu, että hänen sairautensa oli diagnosoitu väärin.

3397 02 jiri monica magnus

3395 01 monica jiri

Camilla yrittää hienovaraisesti varoitella Akia vaanivasta vaarasta, mutta ei voi jäädä vahtimaan miestä, sillä hänet hälytetään sairaalaan. Myöhemmin Aki joutuu yliajoyrityksen uhriksi. Camilla järkyttyy tavatessaan Akin sairaalassa.

Camilla yrittää epätoivon vimmalla saada Seireeniä kiinni. Aki palaa lounaalle majataloon. Majatalon ovi aukeaa ja sisään astuva nainen saa sekä Camillan että Akin täydellisen ymmälle.

Osa 3395: Dahlia on kuumepoliisi.
Osa 3396: Pikku, pikku Magnus.
Osa 3397: Kaiken se kestää, kaiken se kärsii.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös