Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Katkeraa tilitystä Salkkareissa! Juonipaljastuksissa tunnelma kuumenee

Julkaistu:

Ladataan videota...

Ensi viikolla Salkkareissa Pihlajakadulla Eva tilittää katkeruuttaan Aarolle.

Salattujen elämien ensi viikon jaksoissa Alissan tilanne kiristyy entisestään, kun hän kuulee ääniä olohuoneestaan. Kari ja Gunnar oivaltavat vihdoin, kuinka autokorjaamon toiminnan voi saada pelastettua.

Katso videolta artikkelin yltä, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Eva tilittää katkeruuttaan Aarolle. Aaro lohduttaa Evaa ja juo samalla Evan seuraksi viskiä. Eva kiihtyy ja päätyy tekemään Aarolle tunnustuksen.

Alissa on menossa nukkumaan, kun hän kuulee ääniä olohuoneen puolelta. Alissa ei löydä asunnosta ketään ja pakottautuu rauhalliseksi. Alissa kertoo tilanteestaan Lolalle, joka ihailee Alissan rauhallisuutta. Alissa ilmoittaa päättäneensä, ettei anna pelolle valtaa. Alissa kuitenkin kauhistuu, kun tilanne pahenee entisestään uudenlaisen viestin muodossa.

3384 01 alissa jiri

Alissa on syyttänyt Jiriä vainoamisesta ja kaksikko päätyy riitelemään asiasta. Alissa taipuu lopulta uskomaan Jiriä, mutta tilanne herättää hänessä yhä ihmetystä.

Kari ja Gunnar pettyvät, kun Gunnarin tuttavapiirille lähetetty autokorjaamon mainos ei tuota toivottua tulosta, vaan autokorjaamon varauskirja ammottaa tyhjyyttään. Gunnar ymmärtää heidän markkinoineen autokorjaamoa väärin ja saa idean, miten houkutella seurapiirirouvat Taalasbiilin asiakkaiksi. Gunnar kutsuu Talen paikalle ottamaan öljytystä Karista kuvia uutta mainosta varten.

3385 01 gunnar kari

Kalle päättää vaientaa huonon omatuntonsa Kososen pettämisestä. Tero lähestyy Kallea Kososen ollessa läsnä, mikä saa Kallen tyrmistymään ja kohtelemaan Teroa tylysti. Kosonen ihmettelee Kallen käytöstä, mutta Kalle saa ihmeen kaupalla selitettyä tilanteen.

3384 04 kalle

Osa 3383: Alissa pysäyttää junan ennen tunnelia. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Osa 3384: Kari on pin-up. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Osa 3385: Kalle ja kirvelevä omatunto. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Osa 3386: Mika sua vaivaa Tale?. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös